Nuffnang Top

Friday, August 14, 2009

Kenapa?

10:54PM. Esok ada motivational camp. Under FISE. Macam malas. Sebab? Ada budak ckp port tak menarik dan juga esok EPL start. Adoi. Camne aku boleh lupa. Nasib baik 1st game Manchester United di adakan pada hari ahad. Tapi nak buat macam mana dah bayar lah pulak. Huhu. Lagipon puan-puan lecturer memerlukan penglibatan budak-budak otai cam kitorang ni.

Tak packing apa-apa lagi ni. Hati kalut. Kenapa? Isnin kena hantar assignment CS (susah tahap bapak gaban). Tak buat pape lagi ni haa. Lepas tuu boleh pulak ada quiz masa kitorang nak pergi camp ni. Kenapa? Aduyai. Kalau tak boleh remake quiz ni aku tak tau lah. Result paper mid term dah keluar katanya. Sessi saiko-menyaiko pon dah start. Kenapa? Majoriti dah tau. Aku tak tau lagi. Beliau suruh naik dan tengok sendiri. Gila psycho ! Wooott !

p/s: Wachhhaaaaa !

4 comments:

zatil said...

haha.bertenang acid.bertenang.

::Mish ShaZz:: said...

huhuu..sgt tragis..bwt plan2..everything gonna b fine k..chill~

cik liena said...

good luck with ur result
hehehe
chill2 sudeyh keyh

top_ace7 said...

terima kasih zatil, terima kasih shazz dan terima kasih rus.

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...