Nuffnang Top

Tuesday, September 28, 2010

Insiden Yang Serius Random

Kejadian mistik ini berlaku ketika aku baru lepas solat di surau. Sedang aku sibuk memakai kasut untuk terus masuk ke ofis semula, tiba-tiba kejadian aneh berlaku.

Mamat random: Assalamualaikum.

Mamat good-looking: Wa'alaikumsalam.

(Ni mamat mana pulak ni)

Mamat random: Amacam bro?

Mamat good-looking: Err. Okay.

(Ni dah kenapa mamat ni)

Mamat random: Ko dah turun dulu tadi ye.

Mamat good-looking: Err. Ha'ah.

*Dalam keadaan tergesa-gesa untuk chow. Kang kesian plak malu mamat ni*

Mamat random: Bro. Sorry bro. Tadi aku nak cepat. Tak sempat nak ambil no phone ko untuk SMS.

Mamat good-looking: Err. Ohh.

*Muka berkerut*

Mamat random: Ehh. Awak ni mamat Maintenance tadi kan?

Mamat good-looking: Ehh. Bukan.

Mamat random: Ehh. Sorry-sorry. Aku ingatkan ko orang maintenance tadi.

*Sambil gelak-gelak dengan muka yang tidak bersalah*

Mamat good-looking: Takpe-takpe.

*Terus berlalu pergi. Tak tahu sama ada nak gelak atau menangis masa tuu*




Nota penting yang perlu di ambil perhatian:-

- Simbol () menandakan bahawa mamat itu sedang bercakap di dalam hati atau fikiran.
- Simbol ** menunjukkan tingkah laku yang berlaku ketika itu.






p/s: Mamat itu sangat random.

4 comments:

zchr said...

mamat good looking tu awak ke, acid? mesti rasa situation gay gila kan time tu? bahahahaha funny! *gelak guling2*

top_ace7 said...

HAHAHAHA. yeah zatil. saya pon terasa aura gay pada ketika itu. mamat tuu pula menampilkan aksi mesra. yes. saya memang good looking. amin ;)

Hidayah Adam said...

haha.. tak disangka sangka.. lelaki pun minat en acid ;p

top_ace7 said...

bukan minat lah dayah. salah orang kot ! HAHAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...