Nuffnang Top

Thursday, February 18, 2010

BBQ Nite Out 14-2-2010


One word. Gempak. Hahaha. Akhirnya, setelah beberapa kali berusaha merancang untuk barbecue di genting, berjaya juga dengan bantuan team event di facebook. Lebih kurang 20 org volunteer dan staff Petrosains yang terlibat dgn aktiviti ini. Aktiviti ini di anjurkan untuk mengumpulkan semula team2 camp in, sahabat, birthday party, lego dan etc etc yang melibatkan event di Petrosains.

Rombongan pertama sampai ialah aku, fathi, azrina, pai dan yana. Tak lama lepas tuu menyusul si azran, wani, ijam n fareed. Last sekali put, fix, nensi dgn ida. Diorang lambat sebab terpaksa bekerja pada hari tersebut.


Menu yg terdapat pada hari tersebut ialah, ayam marinate (malay, western, bbq and original), ikan pari, potato cheese, skewer (daging + cendawan + capsicum), jagung, hot dog dan macam2 lagi. Tiba2 malam tuu ada surprise, kak dayah buat lucky draw. Tapi semua dapat hadiah. Hahaha.









Yang paling bes, malam tuu kitorang came up with an activity which is Truth or Dare. First, all the participant needs to sit in a circle then one person will spin the bottle in the middle of the circle. The person that were targeted by the bottle will choose Truth or Dare. If truth, they need to answer any ridiculuos question from other participant but if you afraid to be ask by silly and scandalous question you can take Dare, where other participant can ask him/her to do anything that they want. Fun rite? Many secret question were ask during the activity. But shhh~ What happens in Genting, stays in Genting. Hahaha.


Saturday, the last day of our stay at Genting, we went to visit the Strawberry Farm near Gohtong Jaya. It was a beautiful place. We went for strawberry picking and then went home. Thanks for all the cooperation and enjoyment guys. Really appreciate it :D








p/s: Perancangan yang baru dah ada untuk the next BBQ Nite Out. Lebih baik dan murah mungkin? Hahaha.

5 comments:

azrinaanuwi said...

ringak dan padat!congrats to all BBQ NITE OUT 2010 participants!haha.

azrinaanuwi said...

eh salah..ringkas dan padat.

zuhaili.fathi.ahmad.sharibuu said...

hahahaah yang next kita bikin lagi gempak.TRUTH OR DARE harus ada.wajib.hahaa.tanak main tayah join BBQ.

azrinaanuwi said...

acid, kau kena upgrade sikit TRUTH OR DARE nnt.fathi suka bebenor game ni.mentang2 bole luahkan apa yg terbuku di hati.walaweh!ahahahaha.

top_ace7 said...

az: thanks. betul3. ringak dan padak. hehehe. masalahnye truth or dare ni cadangan diorang. diorang punya idea. aku follow je. hahaha.

fathi: you guys are the mastermind. aku cuma letak nasi tambah je. kita kasi hardcore sket lepas ni. sorry az. hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...