Nuffnang Top

Sunday, July 19, 2009

MSU ISC Department "Knowing You, Knowing Me" 11 July 2009

11 July 2009, rakan2 dan staff2 dr ISC Department menganjurkan event "Knowing you, knowing me" (tajuk ni bukan kitorang yg cadangkan. haha.) di Lubok Manggis, Hulu Langat. pada asalnya event ini d anjurkan d Bukit Lepoh akan tetapi d sana lokasinya yg agak sempit menyukarkan kami utk melakukan aktiviti treasure hunt (sorry mr kevin. dia tak dapat menjala ikan lampam dia tuu. hehe.). Seawal 9pg aku dan tuan pengarah kita iaitu en Ros sudah tiba di lokasi. sgt sejuk.

event patutnya di mulakan pada pukul 10 tetapi di mulakan lewat iaitu pd pukul 11 di sebabkan bas yg buat2 tahu jln kononnye nak elak tol katenye last2 diorang sesat lebih kurang 2 jam gk. Overall trip ni bes r sbb byk bnda yg tak di expect berlaku seperti perang belon air, birthday celebration, main kejar2 dan byk lg. hadiah pon byk. semua org dapat even faci pon dapat. haha.






p/s: Assignment CS tak siap lg nih. haih~

4 comments:

cik liena said...

ko neh ad je actvt..
assignment x wat lg...
x de blog psal ko masuk tv smlm?
hahahah!

zatil said...

uuu~ acid masuk tv?
pasal apekah?

top_ace7 said...

cik liena: tuu laa psl. kalo psl aktiviti aku mmg semangat je. hehe.

zatil: jgn percaya kat cik liena d atas tuu. itu gurauan semata2. haha.

zatil said...

LOL...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...