Nuffnang Top

Tuesday, May 10, 2011

Misi Makan: Seoul Eating Garden!

Last few weeks aku memang sibuk sangat dengan kerja. Lately banyak kena jadi runner. Tapi main futsal pancit juga. Haha. Dah lama tak sembang jalan-jalan cari makan di sini. Last Saturday kitorang berjaya gak kumpul ramai-ramai pergi makan dekat Seoul Garden One Utama setelah masing-masing busy, Azran pergi Sabah, Put sibuk renovate rumah, Fathi dengan Az exam, Wani sibuk ape entah. Haha.

Seoul Garden memang tempat makan terbaik untuk pemakan tegar dan buffet. Boleh ambil dan masak sendiri. Ada cendol, ice-cream dan macam-macam lagi. Yang penting ada kuali dan steamboat boleh makan panas-panas. (Sebenarnya malas nak taip panjang-panjang)
Lepas dah kenyang gerak nak cari karaoke. Dekat OU mahal gila. Seorang kena RM40, jadi kitorang pergi Wangsa Walk. Dapat 1 bilik dan 2 jam hanya RM60 saja. Balik tu boleh pulak jumpa Amirah Azhar yang sebulan lebih duduk dekat europe sana.

Baliknya ada last minute changing of plan. Aku kena teman Az celebrate birthday kawan dia Hizar Farhan = Bf Anis or skandal dia. Hehe.Hari yang sungguh penat tapi menarik.


p/s: You'll never realize what a good memory you have until you try to forget something.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...