Nuffnang Top

Monday, August 10, 2009

Kerisauan...

soulreavermy: phabes kena H1N1 beb. (sms to rey)

rey: phabes. betul ke ko kena H1N1? (sms to phabes)

phabes: mana ada. aku negatif pon. kwn cik taman je yg positif.. bla.. bla.. ko katne? jap g aku dtg. (calling rey)

rey and desperado: ......... (@ kopitiam)

(phabes arrived @ kopitiam with mask)

rey and desperado: ......... (@ kopitiam)

desperado: ko serius sket ni ko positif ke negatif?

phabes: negatif lah. aku dah cek darah semua. (handing his blood test result)

rey: phew~~ (tapi cuak gak)

(phabes taking of his mask)

rey and desperado: .........

phabes: aku siap kena halau dgn lecturer pagi tadi sebab takot sgt kena jangkit dgn aku. padahal negatif pon.

rey and desperado: .........

(leeming arrived @ kopitiam)

leeming: ......... (after seeing phabes)

leeming: aku dgr ko kena H1N1.

rey and desperado: .........

phabes: mana ada. suspect je. dah habis kuarantin pon (dalam tempoh kuarantin pon sempat pergi midvalley)

phabes: aku dengar ssl pon demam. family dia baru balik aussie.

rey, leeming and desperado: .........

(after a while lepaking, phabes leaving us with his orange myvi with a broken flip-flap.)

rey: aku nak chow...

leeming and desperado: .........



p/s: cerita ini tiada kena mengena dengan sesiapa. semoga cepat sembuh rakan2 !

4 comments:

f A i said...

konfius gak nk paham cite nie..huhu

::Mish ShaZz:: said...

ok..i got it..smoga yg skt jumpa penawarnya..tapi, malaysian, pls dont judge every people yg demam tu H1N1..kasihan mereka..huu~

top_ace7 said...

fai: kena baca dua kali baru paham. hehe.

mish shazz: tuu laa, kesian kat diorang. tapi cerita ni saja nak bg pengajaran kpd sesiapa yg kena kuarantin tuu duduk laa diam2 kat rumah. haha. lgpon saja nk bergurau ngn kwn2. hehe.

f A i said...

bace dua kali just bce yg last skali tu je la..trus paham..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...