Nuffnang Top

Wednesday, September 19, 2012

(OUCH) "Telur" Rosak Disepak Rakan SekelasKejadian ini berlaku di Petaling Jaya, mangsa S jayakumar 13 tahun di sekolah menengah, Ketika mangsa sedang berehat di dalam kelas, tiba-tiba datang seorang rakannya menarik tangannya ke belakang lalu mengikatnya di kerusi.

Datang lagi rakannya, mangsa sangka seorang lagi rakannya datang mebantunya, namun menjadikan keadaan lebih buruk lagi. Sebaliknya rakannya datang mendekati mangsa dan menyepak telur mangsa berulang kali dengan lututnya.

Mangsa meraung kesakitan namun rakannya terus membuli tidak mempedulikan mangsa malah mentertawakannya. Apabila pelajar lain ramai masuk ke kelas baru lah rakannya melepaskan mangsa. Mangsa diugut mendiamkan diri, jika tidak mereka akan menyerang lagi.

Bagaimanapun akibat tidak tahan sakit, mangsa mengadu kepada kepada guru sebelum mendapat kebenaran pulang ke rumah, mangsa mengadu kepada ibu bapanya lalu segera dibawa ke hospital Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM).

Doktor memeriksa didapati kecederaan nya adalah parah dan perlu membuat pembedahan segera, testis kirinya rosak 80 peratus dan kemungkinan sukar berjalan.

Source

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...