Nuffnang Top

Monday, August 3, 2009

Gelagat Sana Sini

walaupun demam Malaysia XI vs Manchester United dah berlalu akan tetapi kenangannya tetap ada. tadi cik Azlina kita baru je tag gambar aku di facebook. adalah hasil kreativiti beliau menangkap gambar yg menarik perhatian saya. di sini ada beberapa gelagat peminat dan penonton perlawanan tersebut:








p/s: credit to Azlina Zahari. sorry ina, aku curik gambar dari facebook ko. hehe.

2 comments:

azLina z. said...

hoiiii pencuriiii !!

hahaha. takde hal lah. sila ambil utk dijadikan koleksi.

tp pandai pandai la bayar aku. tak banyak aku mintak, bawak aku jumpa ryan giggs ngan van der sar in person je. bole ? hehehe.

budak kecik tu comel gila seh ! banyak sebenarnya gambar dia. letak yang paling comel je.


ps: kau tau aku gurau kan ?

top_ace7 said...

thanks !

alaa. kan dh tgk kat bukit jalil itu hari. kira in person lah tuu. hehe.

baby itu sgt comel ! tuu sebab aku masukkan dalam blog aku.

p/s: aku tau ko memang suka bergurau orangnya. wahaha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...