Nuffnang Top

Wednesday, June 10, 2009

Company Of Heroes: Tales of Valor Tournament @ TBun Aman Suria

6 Jun 2009: Kitorang masuk tournament Company of Heroes dekat TBun Aman Suria dkat Kelana Jaya. Bukan apa. Saja2. Nak try tgk kemampuan kitorang (sebenarnya dah bosan main member2 jek). Sekali dtg masa hari tournament tuu, ada 6 team je yg join sbb ni mini tournament, usha2 sikit team yg join, PERGHH ! sekali ada team wakil Malaysia daa. Tapi diorang main game battlefield tak silap aku sbb dekat jaket diorang bertulis Malaysian Battlefield Team. Yang lain semua team cm agak power lah jgk.

Ada jgk org yg agak berumur yg main. Siap ada amoi yg cun dgn bf die main. Amoi tuu punya dedicate utk main game tuu sampaikan beliau menghentak phone beliau (iaitu Nokia E71. LOL) kerana asyik berbunyi ketika beliau sedang main game. Kitorang main 1 game menang dan 1 game kalah, dan automatically tersingkir awal sbb tak ramai team yg join. Main format knockout.

So far, bagus laa kitorang join tournament ni. Sbb kitorang dapat jumpa kawan gamer baru, cari pengalaman, cari opponent baru dan uji kebolehan kitorang.



Priest self-propelled artilerry in action

3 comments:

top_ace7 said...

dah boleh comment !

azLina z. said...

Yeah ! Mcm ni baru senang nak comment. Heheh.

top_ace7 said...

alaaa ina. satu je ke comment. cett !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...